top of page

PALVELUT

Ole meihin yhteydessä! Käydään yhdessä läpi, miten voisimme parhaiten auttaa yritystänne. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen palvelun, mikä yleensä tarkoittaa kasvokkain tapaamista tai tiukkaa yhteistyötä etänä. Teillä ei tarvitse olla täydellistä visiota siitä, millaiseen ratkaisuun haluaisitte päätyä, vain idea riittää!

FDM 3D-printer manufacturing spur gears from silver-gray filament on blue print tape - top
1662489951940.jpg
Man holding plastic model printed on powder 3d printer from polyamide powder..jpg

VARAOSAT JA PROTOTYPOINTI

Nopeasti, joustavasti ja täysin räätälöidysti. Varaosien huono saatavuus voi aiheuttaa ongelmia tuotannossa tai toimituksissa. Virtuaaliset varaosat takaavat saatavuuden 100% varmuudella.

3D-tulostus sopii  myös erinomaisesti prototyyppien valmistukseen. Pyrimme toimittamaan prototyypit mahdollisimman nopeasti ja mahdollisesti erilaisina variaatioina.

SUUNNITTELU

Suunnittelemme kaikki osamme alusta loppuun, jolloin pystymme vaikuttamaan osien jokaiseen ominaisuuteen. Suunnitteluun kuuluu 3D-mallinnus ja malleista saadaan mahdollisesti myös valmiit tuote- tai valmistuskuvat.

ON-SITE 3D-TULOSTUS

Tarjoamme myös On-Site palveluita. Monessa tapauksessa yritykset eivät halua hankkia omia laitteita ja henkilöstöä, mutta yritys hyötyisi paikan päällä olevasta palvelusta. Räätälöimme asiakkaille On-Site palvelun, jolloin tulosteet ja suunnittelu onnistuu nopeammin ja paremmilla taustatiedoilla.  

Nopea hinta-arvio ja toimitus

Hinta-arvio

Lähetä kuva osasta, jonka haluaisit tulostuttaa meillä Whatsappin välityksellä numeroon 0405574918 tai sähköpostiin juuso.leino@3dfarmi.fi. Annamme hinta-arvion palvelusta mahdollisimman nopeasti! Huom. kappaleen maksimimitat tällä hetkellä: 25cm x 25cm x 25cm

Lähetys

Jos olet tyytyväinen arvioon, lähetä osa meille postin välityksellä, annamme lisätiedot toimitukseen Whatsappissa.

toimitus

Kun saamme osan käsiimme, alamme tulostamaan uutta kappaletta. Pyrimme antamaan mahdollisimman tarkan arvion toimituksen kestosta samalla kun annamme hinta-arvion.

Tyytyväisyystakuu

Pyrimme aina toteuttamaan asiakkaan toiveet halutulla tavalla. Jos osa ei sovi paikalleen ensimmäisellä kerralla, tai ilmenee jotain uusia ongelmia, teemme uuden toimituksen mahdollisimman nopeasti.

Referenssituote

Asiakkaalla oli ongelmia löytää sopivan kokoisia tähtäimensuojia, jotka olisivat myös tarpeeksi kestäviä arvokkaille tähtäimille. Muutaman version jälkeen pääsimme haluttuun lopputulokseen. Kun design oli saatu lukittua, teimme vielä eriväriset versiot sekä lisäsimme asiakkaan logon suojan kanteen. Näin saatiin luotua asiakkaalle nopeasti ja räätälöidysti oma tuotesarja, joka voidaan viedä markkinoille.

_morko-aavikko_a05f445135637ceb4fafafdef7ee416b_1.jpg
bottom of page